Sivu 1/1

Kiinan "RGB Led Light Strip 5m" asennus autoon

ViestiLähetetty: Ke Tammi 03, 2018 18:32
Kirjoittaja Alluzz99
Onko kukaan tuusannut noiden kiinan ledi nauhojen kanssa? Säädettävien, EI yksiväristen nauhojen kanssa. :?:

Juu tuotanoin, nyt loppu oma älli tämän kanssa.
Ollut siis huoneessa muutaman vuoden tuommonen 5metrin pätkä ledinauhaa kapulalla säädettävissä fade, jump ja flash ynms. Koostuu koko paletti siis ledinauhasta, kauko-ohjaimesta, "LedControllerista" sekä jännitteen muuntajasta 230v -> 12v.
Noh pitemmän aikaa ajatellut, että jonain päivänä laitan muuntajalta lähtevän +ja- piuhan poikki ja kytken ledit autoon sisälle. Sillä +12v sieltäkin saa lähes joka paikasta.
Tänään aloitin toteuttamaan. Laitoin johdon poikki, ajattelin testaavani toimivuutta huoneessani olevan akun kanssa ja kytkin siihen. Kaikki siniset ledit syttyvät ja kaukosäätimestä ei tapahdu mitään.. :roll: :roll: En ymmärrä.. Minusta sen pitäisi toimia ihan samalla tavalla, kuin verkkovirta adapterin kanssa. adapterilta +12v "controlleriin" jota käskytetään kaukosäätimellä.
Eli nyt menis suoraan virta läpi vaan siniseen johtoon ledinauhassa.. :shock:

Ossaako kukaan kertoa mitä tuon kanssa pitäs tehä? Toimii ihan tavallisesti kun laittaa esim. sokeripalalla johdot takaisin verkkovirta adapteriin.. ja mitannut että reilu 12v tulee sieltäkin. Controllerissa lukee että toimii 5-24v jänöillä.

Jos ei hajuakaan mitä osia tämä kyhäelmä sisältää, löytyy googlesta tai voin itsekin postata kuvia tuosta.

Re: Kiinan "RGB Led Light Strip 5m" asennus autoon

ViestiLähetetty: Ke Tammi 03, 2018 20:08
Kirjoittaja GaryP
Se RF-palikka on oltava siinä välissä jotta ohjaaminen onnistuu.

Kari

Re: Kiinan "RGB Led Light Strip 5m" asennus autoon

ViestiLähetetty: To Tammi 04, 2018 10:14
Kirjoittaja L18
Napaisuus oikein päin? En oikein tiedä mikä muu tuossa voisi mennä pieleen, tietty jos kuvan laitat minkänäköinen härveli se on niin ehkä sieltä jotain voisi keksiä.

Re: Kiinan "RGB Led Light Strip 5m" asennus autoon

ViestiLähetetty: To Tammi 04, 2018 13:30
Kirjoittaja Alluzz99
Nyt se perhana toimii :lol: :roll:

Ei hajuakaan mikä oli väärinpäin.. Ledinauhan jos kytki controlleriin väärästä päästä ei tapahtunut mitään ja oikealla päälä vain toisinpäin tietty toimi. Teippasin controllerin ja ledinauhan kiinni toisiinsa siinä asennossa kuin se toimi ja menin takaisin akulle testaamaan. Ja perhana nyt pelitti. :D
Siellä ne on nyt autossa viriteltynä :wink: